Leer alles over Re-board®

Leer alles over Re-board®

Re-board® is een van onze populairste POS-materialen. Van de plus- en minpunten, unieke eigenschappen tot handige templates: wij vertellen je alles over Re-board®, zodat jij het weer kunt inzetten in je showroom!

First things first. Re-board®, ook wel Honingraatkarton genoemd, is een lichtgewicht maar toch uitzonderlijk sterk karton. De buitenste lagen zijn afgewerkt met een witte toplaag, waardoor het materiaal uitermate geschikt is om dubbelzijdig te bedrukken. De kartonnen binnenlaag is aan de zijkanten zichtbaar en geeft het materiaal een duurzame look.

De plus- en minpunten van Re-Board®
+ Uitzonderlijk sterk door unieke binnenlaag 
+ Lichtgewicht, dus eenvoudig te (de)monteren en verplaatsen 
+ Recyclebaar, kan mee met het oud papier 
+ Geschikt om constructies mee te maken 
+ Enkel- en dubbelzijdig te printen
– Niet weerbestending, dus niet geschikt voor buiten
– Niet brandvertragend, dus niet geschikt voor openbare ruimtes 
Lekker duurzaam

Re-board® bevat geen schadelijke componenten en de binnenlaag van sandwichconstructie wordt gelijmd op waterbasis. Hierdoor is het 100% recyclebaar en kan het mee met het oud papier. Door het lichte gewicht vermindert het ook de CO₂-uitstoot van transport. Omdat het door de sterke eigenschappen lang meegaat kun je het materiaal zelfs na meerdere malen monteren en demonteren.

Nice to know: de Re-board® fabriek in Zweden is FSC-gecertificeerd. Dit betekent dat de hout- en papierproducten afkomstig zijn uit een verantwoord beheerd bos.

Related Posts