Bevisible Reclame

Van raamdecoraties tot lichtreclames. Van gevelreclames tot autobeletteringen. Dit doen we vanuit Apeldoorn, onze vestigingsplaats.

Contact informatie

055 - 521 34 77

info@bevisible.nl

Wilmersdorf 6, 7327 AC ApeldoornOnze openingstijden:

Ma - vr: 08.00 - 17.30 uur
Zaterdag op afspraak
Zondag zijn wij gesloten

Volg ons
Image Alt

Aanhangwagen belettering

Uw aanhangwagen veranderen tot een ware EYE-Catcher? Wij regelen dit graag en goed!

Trek de aandacht met uw aanhangwagen

Ook uw aanhangwagen is een prima object voor reclame. Door uw aanhangwagen te beletteren of te bestickeren in uw huisstijl zorgt u ervoor dat u opvalt in het verkeer. Ook dient het ter promotiemiddel op een strategische parkeerplek. Parkeer bijvoorbeeld op een prominente plek bij een drukbezocht evenement waar veel mensen de aanhangwagen zullen zien en lezen. Bij ons kunt u terecht voor ontwerp, productie, plaatsing en zelfs het onderhoud. Wij komen graag in contact om de juiste belettering van uw aanhangwagen te realiseren.

Dankzij onze ervaring weten wij precies welke folies wij moeten gebruiken voor een duurzaam en optimaal resultaat. Denk hierbij aan high-tack stickervinyl of wellicht wrapfolie. Graag willen vooraf pre4cies weten welke materialen er gebruikt zijn voor de aanhanger.

Offerte aanvragen

Overtuigd van het succes van aanhanger belettering? U kunt bij ons geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij zijn er van ontwerp tot eindproduct. Daarom krijgt u bij de offerte al een ontwerp op schaal. Zo krijgt u een indruk van het eindresultaat.