Aanhangenwagens die opvallen!

Eén van de goedkopere manieren van reclame maken. Uw rijdend visitekaart op de weg!

Bekijk ons werkOfferte aanvragen

Trek de aandacht met uw aanhanger

Ook uw aanhangwagen is een prima object voor reclame. Door uw aanhangwagen te beletteren of te bestickeren in uw huisstijl zorgt u ervoor dat u opvalt in het verkeer. Ook dient het ter promotiemiddel op een strategische parkeerplek. Parkeer bijvoorbeeld op een prominente plek bij een drukbezocht evenement waar veel mensen de aanhangwagen zullen zien en lezen. Bij ons kunt u terecht voor ontwerp, productie, plaatsing en zelfs het onderhoud. Wij komen graag in contact om de juiste belettering van uw aanhangwagen te realiseren.

Dankzij onze ervaring weten wij precies welke folies wij moeten gebruiken voor een duurzaam en optimaal resultaat. Denk hierbij aan high-tack stickervinyl of wellicht wrapfolie. Graag willen vooraf precies weten welke materialen er gebruikt zijn voor de aanhanger.

Hoe werkt dit?

Als reclame bedrijf hebben wij ervaring in ontwerpen, productie en montage van reclame. Daardoor kunnen wij uw wensen en huisstijl doorvoeren op elk type voertuig. Bovendien is restyling een mogelijkheid. Teksten en logo’s worden uitgesneden uit verschillende soorten stickers en kleurenvinyl. Of worden op hoge resolutie full-color geprint. Zo krijgt iedere toepassing een eigen type folie met eigen specifieke eigenschappen.

Vrijblijvend ontwerp op maat

Voor sommige mensen is het lastig inschatten hoe hun communicatie zal uitkomen op het voertuig. Daarom helpen wij u daarbij omdat wij altijd een ontwerp maken, geheel vrijblijvend overigens. Tevens beschikken wij over een database met alle lijntekeningen van europese auto’s. Zo kunnen wij op schaal 1:30 nauwkeurig ontwerpen en geeft het de klant een goed beeld