Bewegwijzering dat communiceert

Geef duidelijk aan waar een potentiële klant zich kan melden en hoe de routing is met bewegwijzering.

Bekijk ons werk Offerte aanvragen
Image link

Communiceer duidelijk de weg

Wanneer bezoekers worden ontvangen in gebouwen of publieke ruimten worden ze geconfronteerd met vele visuele indrukken. De bewegwijzering moet daarbij voldoende opvallen, de bezoeker een houvast bieden en vertrouwen geven zodat deze zich meteen welkom voelt.

Wij leveren een grote variatie aan modulaire bewegwijzeringssystemen in allerlei materialen en uitvoeringen. Bezoekers en personeel worden op consistente wijze begeleid vanaf de entree tot aan de plaats van bestemming.

Onze bewegwijzering is gebaseerd op kennis en inzicht in gedrag en informatiebehoefte van mensen in een onbekende omgeving. Het vaststellen en verstrekken van de minimale informatie om hen maximaal te begeleiden naar de juiste plek, is ons specialisme.

Hoe werkt dit?

Als reclame bedrijf hebben wij ervaring in ontwerpen, productie en montage van autoreclame. Door de locatie te bezoeken kunnen wij een goed advies geven over de in te zetten bewegwijzeringssystemen. Eventuele varianten worden besproken en meegenomen in de uiteindelijke offerte.

Vrijblijvend ontwerp op maat

Voor sommige mensen is het lastig inschatten hoe hun bewegwijzering zal uitkomen in het pand of buitenterrein. Daarom helpen wij u daarbij omdat wij altijd een ontwerp maken, geheel vrijblijvend overigens. Zo geeft het de klant een goed beeld.