Bevisible Reclame

Van raamdecoraties tot lichtreclames. Van gevelreclames tot autobeletteringen. Dit doen we vanuit Apeldoorn, onze vestigingsplaats.

Contact informatie

055 - 521 34 77

info@bevisible.nl

Wilmersdorf 6, 7327 AC ApeldoornOnze openingstijden:

Ma - vr: 08.00 - 17.30 uur
Zaterdag op afspraak
Zondag zijn wij gesloten

Volg ons
Image Alt

Freesletters

Freesletters of logo nodig? Wij regelen dit graag en goed!

Spat van de wand met een freeslogo!

Mooie freesletters en gevelletters maken is onze passie bij Bevisible Reclame. We leveren gefreesde en gelaserde gevelletters in diverse materialen, diktes en kleuren. Uw bedrijfsnaam of –logo ziet er strak uit op de gevel van uw pand. Is het bij u ook tijd voor mooie freesletters op de gevel? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend voorstel.

Freesletters in diverse soorten & maten

Onze freesletters zijn leverbaar in verschillende materialen. Een materiaal dat we hiervoor graag gebruiken is acrylox. Dit is lichtdichte en kleurechte acrylaatplaat in diverse RAL-kleuren. Daarnaast gebruiken we het lichtdoorlatende acrylox translucent. Tevens produceren we ook aluminium, dibond en rvs freesletters.

Meer weten? Vraag informatie op met offerte!

Als full-service bedrijf verzorgen wij het ontwerp, produceren wij uw freesletters én komen deze monteren. Daarnaast adviseren wij over kleur, lichtsterkte en vergunningaanvraag. U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Hierin bespreken wij zaken als maatvoering, verlicht / onverlicht, positie, vorm en materiaalkeuze.