Pronken met freesletters.

Altijd succes verzekerd: freesletters tegen een gevel of wand!

Bekijk ons werk Offerte aanvragen

Freesletters: succes verzekerd

Mooie freesletters en gevelletters maken is onze passie bij Bevisible Reclame. We leveren gefreesde en gelaserde gevelletters in diverse materialen, diktes en kleuren. Uw bedrijfsnaam of –logo ziet er strak uit op de gevel van uw pand. Is het bij u ook tijd voor mooie freesletters op de gevel? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend voorstel.

In diverse soorten en maten

Onze freesletters zijn leverbaar in verschillende materialen. Een materiaal dat we hiervoor graag gebruiken is acrylox. Dit is lichtdichte en kleurechte acrylaatplaat in diverse RAL-kleuren. Daarnaast gebruiken we het lichtdoorlatende acrylox translucent. Tevens produceren we ook aluminium, dibond en rvs freesletters.

Hoe werkt dit?

Als reclame bedrijf hebben wij ervaring in ontwerpen, productie en montage van freesletters. Wij komen vooraf altijd eerst de situatie bekijken en overleggen wat de beste plek en materiaal zal zijn. Tevens zal de maatvoering bepaalt worden.

Vrijblijvend ontwerp op maat

Voor sommige mensen is het lastig inschatten hoe hun freesletterset zal uitkomen op de gevel of wand. Daarom helpen wij u daarbij omdat wij altijd een ontwerp maken, geheel vrijblijvend overigens. Zo geeft het de klant een goed beeld.