Beachflags

Opvallen tijdens uw event of presentatie!

Bekijk ons werk Offerte aanvragen
Image link

Beachflags in alle soorten en maten.

Onze Beachflags staan bekend om de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Deze blikvangers zet je in tijdens beurzen, winkels, concerten, open dagen of markten. Eenvoudig op te zetten, betaalbaar en geschikt voor indoor- en outdoorgebruik. Bovendien is het mogelijk om het ontwerp door te laten lopen in de tunnel, ook wel de pocket genoemd.

Drie keuzes: de verschillen.

Kies uit een van onze drie modellen. De Straightflag is het populaire, langwerpige model. Met de Dropflag heb je een breder oppervlakte om je boodschap uit te dragen en met de Waveflag val je extra op. Dit type heeft zo’n speciale vorm dat iedere passant een keertje extra omkijkt. Je hebt keuze uit diverse maatvoeringen. Daarbij wordt de vlag gemaakt van Flag longlife : een extra sterke vlaggenstof met een speciale structuur waardoor deze minder snel rafelt. Een tip: haal de Beachflags binnen bij windkracht zes of hoger, zo verleng je de levensduur.

Maak je bestelling compleet.

Vul de Beachflag aan met de accessoires die je nodig hebt. De Beachpole kun je optioneel bijbestellen. Met de pole ontvang je een stevige draagtas en dankzij een Standaard met rotator, Grondplug met rotator, Grondpen of Parasolvoet blijft de Beachflag altijd staan.

Offerte aanvragen?

Als full-service reclamebedrijf leveren wij beachflags op maat. Wilt u weten wat de kosten zijn voor uw beachflag? Neem gerust contact op of vraag meteen een offerte aan!