Steek uw camper in een nieuw jasje!

Geef uw camper een totale make-over met folie.

Bekijk ons werk Offerte aanvragen

Steek uw camper in een nieuw jasje!

Bent u uitgekeken op de kleur van uw kastjes in uw camper? Of wilt u de buitenkant voorzien van een nieuwe design? Breng uw camper bij ons en wij regelen dit graag en goed voor u! Steeds vaker weten camperbezitters de weg te vinden naar onze plakstraat om het in- en exterieur aan te laten passen door ons. Dankzij de kwaliteitsfolies van 3M, Avery of LG kunnen wij interieurdelen voorzien van een nieuwe look. De folies hebben een sterke lijmlaag en zorgen voor een optimale hechting. Tevens zijn de folies goed schoon te houden en gecertificeerd.

De buitenzijde kunnen wij tevens voorzien van een nieuw design geheel naar uw wensen. Eerst maken wij een vrijblijvend ontwerp en op basis daarvan komt er uiteindelijk een eindontwerp. Na uw goedkeuring starten wij pas met de werkzaamheden. Van houtlook, naar matte kleuren. De keuze is reuze! Kom gerust langs en informeer naar uw mogelijkheden.

Hoe werkt dit?

Als reclame bedrijf hebben wij ervaring in ontwerpen, productie en montage van autoreclame. Daardoor kunnen wij uw wensen en huisstijl doorvoeren op elk type auto. Bovendien is restyling van auto’s een mogelijkheid. Teksten en logo’s worden uitgesneden uit verschillende soorten stickers en kleurenvinyl. Of worden op hoge resolutie full-color geprint. Zo krijgt iedere toepassing een eigen type folie met eigen specifieke eigenschappen.

Vrijblijvend ontwerp op maat

Voor sommige mensen is het lastig inschatten hoe hun communicatie zal uitkomen op het voertuig. Daarom helpen wij u daarbij omdat wij altijd een ontwerp maken, geheel vrijblijvend overigens. Tevens beschikken wij over een database met alle lijntekeningen van europese auto’s. Zo kunnen wij op schaal 1:30 nauwkeurig ontwerpen en geeft het de klant een goed beeld