Carwarpping: kunst met folie!

Metallic, leer of uni-kleur. Pak je auto in met folie.

Bekijk ons werk Offerte aanvragen

Trek de aandacht met een ingepakte auto

Bij het car wrappen pakken we uw (bestel)auto in. Dat kan in een meerdere kleuren bedrukte folie waarop een reclameboodschap staat, maar ook een populaire matte kleur behoort vanzelfsprekend tot de mogelijkheden. Het heeft een groot voordeel: de lak van uw auto is erdoor beschermd door het zelfklevend vinyl. Als u de wrap verwijdert is uw auto weer als nieuw.

Eén kleur of full-color?

Naast matte car wraps printen wij deze ook in diverse kleuren. Handig voor bedrijfsauto’s die een bepaalde boodschap moeten overbrengen. We bedrukken het vinyl met elk gewenst ontwerp op maat. Tegenwoordig is het ook populair om een deel van de auto te laten inpakken. De motorkap of het dak in een opvallende dierenprint bijvoorbeeld.

Hoe werkt dit?

Als reclame bedrijf hebben wij ervaring in ontwerpen, productie en montage van autoreclame. Daardoor kunnen wij uw wensen en huisstijl doorvoeren op elk type auto. Het begint met het kiezen van een kleur uit onze foliewaaiers.

Vrijblijvend ontwerp op maat

Voor sommige mensen is het lastig inschatten hoe hun communicatie zal uitkomen op het voertuig. Daarom helpen wij u daarbij omdat wij altijd een ontwerp maken, geheel vrijblijvend overigens. Tevens beschikken wij over een database met alle lijntekeningen van europese auto’s. Zo kunnen wij op schaal 1:30 nauwkeurig ontwerpen en geeft het de klant een goed beeld