Bevisible Reclame

Van raamdecoraties tot lichtreclames. Van gevelreclames tot autobeletteringen. Dit doen we vanuit Apeldoorn, onze vestigingsplaats.

Contact informatie

055 - 521 34 77

info@bevisible.nl

Wilmersdorf 6, 7327 AC ApeldoornOnze openingstijden:

Ma - vr: 08.00 - 17.30 uur
Zaterdag op afspraak
Zondag zijn wij gesloten

Volg ons
Image Alt

Carwrapping

Compleet inpakken van uw voertuig? Wij regelen dit graag en goed!

Trek de aandacht met een ingepakt voertuig!

Bij het car wrappen pakken we uw (bestel)auto in. Dat kan in een meerdere kleuren bedrukte folie waarop een reclameboodschap staat, maar ook een populaire matte kleur behoort vanzelfsprekend tot de mogelijkheden. Het heeft een groot voordeel: de lak van uw auto is erdoor beschermd door het zelfklevend vinyl. Als u de wrap verwijdert is uw auto weer als nieuw.

Eén kleur of full-color?

Naast matte car wraps printen wij deze ook in diverse kleuren. Handig voor bedrijfsauto’s die een bepaalde boodschap moeten overbrengen. We bedrukken het vinyl met elk gewenst ontwerp op maat. Tegenwoordig is het ook populair om een deel van de auto te laten inpakken. De motorkap of het dak in een opvallende dierenprint bijvoorbeeld.

Wij maken graag een vrijblijvende offerte met ontwerp voor u!

Overtuigd van het succes van car wrapping? U kunt bij ons geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij zijn er van ontwerp tot eindproduct. Daarom krijgt u bij de offerte al een ontwerp op schaal. Zo krijgt u een indruk van het eindresultaat.