Val op met lichtreclame

Professioneel presenteren met een prachtige lichtreclame. Wij regelen het graag en goed!

Bekijk ons werk Offerte aanvragen
Image link

Val op, ook 's nachts!

De gevel van uw winkel of bedrijfspand is vaak het eerste wat een klant ziet. Dan wil je natuurlijk een goede en liefst onvergetelijke eerste indruk maken. Kies dan voor een mooie lichtreclame. Wij ontwerpen en produceren lichtreclames die binnen uw huisstijl passen. Indien gewenst nemen wij u ook het vergunningstraject uit handen.

Waarom lichtreclame?

Met een mooie lichtreclame op uw bedrijfspand kunt u potentiële klanten naar binnen trekken. Bevisible heeft jaren ervaring op het gebied van lichtreclame. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Want naast lichtreclame op uw gevel kunt u ook denken aan lichtbakken, verlichte doosletters en combinaties met een verlichte zuil en lichtlijnen. Wij vertalen graag uw huisstijl naar een passende uiting in lichtreclame.

Genoeg varianten om uit te kiezen

Wij gebruiken veelal aluminium doosletters, gefreesde logo’s of gegoten acrylaat met LED- verlichting. Wij kiezen voor LED omdat dit duurzaam en beter voor het milieu is én aantrekkelijker voor uw portemonnee. Bij lichtreclame bieden wij de mogelijkheid voor verlichting met de uitstraling aan de voorzijde, achterzijde of een combinatie van beide.

Vrijblijvend ontwerp op maat

Als full-service bedrijf verzorgen wij het ontwerp, produceren wij uw lichtreclame én komen deze monteren. Daarnaast adviseren wij over kleur, lichtsterkte en vergunningaanvraag. U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Hierin bespreken wij zaken als maatvoering, verlicht / onverlicht, positie, vorm en materiaalkeuze.