Spandoekframes

Een top product om mee te werken. Direct impact!

Bekijk ons werk Offerte aanvragen

Groots opvallen met spandoekframes

Foto’s, full-color logo’s, stickers, buitenpresentaties, posters. En dat op groot formaat, maatje XXL. Met spandoekframes valt u op. Voor al uw promotiemateriaal en binnen- en buitenreclame hebben wij een oplossing. Wij staan voor u klaar van ontwerp tot eindproduct en montage.

Waarom spandoekframes?

Met spandoekframes weet u zeker dat u opvalt. Zeker wanneer u kiest voor full-color. Gegarandeerd succes! En printen kan tegenwoordig haast op iedere printmedia. Niet alleen op papier maar denk ook aan zeildoek, folie, hout, aluminium panelen… Bijna alles is mogelijk. Datzelfde geldt voor de afwerking van de prints. U vraagt, wij draaien!

Diverse mogelijkheden

Wilt u een spandoek aan de gevel hangen? Of een spandoek in een frame voor op de beurs? Met onze spandoekframes is letterlijk alles mogelijk. U kunt elke afmeting en vorm bepalen. Het fullcolour spandoek hangt met elastieken in een stevig buizenframe en is wind- en weerbestendig. Neem contact met ons op voor een scherpe offerte!

We leveren het spandoekframe compleet met alle buizen, koppelstukken en montagemateriaal. Ook het spandoekframe monteren kunt u aan ons overlaten. We assisteren u vanaf het ontwerp tot de montage. Het spandoekframe hangt binnen no time op z’n plek. Heeft u vragen over dit prachtige product? Laat het ons weten!

Vrijblijvende offerte op maat

Als full-service bedrijf verzorgen wij het ontwerp, produceren wij uw spandoeken en frames én komen deze monteren. Daarnaast adviseren wij over kleur en vergunningaanvraag. U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Hierin bespreken wij zaken als maatvoering, positie, vorm en materiaalkeuze.