Stickers die plakken!

De boodschap blijft altijd goed plakken met onze stickers.

Bekijk ons werk Offerte aanvragen
Image link

Stickers die blijven plakken!

Stickers zijn breed in te zetten. Van raamdecoratie tot compleet inpakken van een object. Stickers kunt u prima inzetten om uw product te promoten of wellicht een actie onder de aandacht te brengen. De mogelijkheden zijn eindeloos en er is momenteel veel mogelijk.

Leverbaar in diverse materiaalsoorten

Wij voeren een aantal verschillende materialen die wij verwerken. Ieder materiaal heeft zo zijn eigen specificaties en toepassingen. Wij geven u graag advies welk product het beste bij u toepassing kunt inzetten.

Monomeer stickers

Monomeer stickers zijn perfect te gebruiken voor tijdelijke toepassingen. Denk hierbij aan een bijeenkomst of tijdelijke huisvesting. Dankzij de lijmlaag blijven er geen lijmresten achter.

Polymeer stickers

Polymeer stickervinyl gebruiken wij altijd voor langdurige toepassingen. Denk hierbij aan mooie raamdecoratie van uw spreekruimtes of logoborden aan uw pand. Onze polymeer vinylstickers zijn watervast en worden geproduceerd op milieuvriendelijke wijze op onze HP Latex 335 machine.

One-way vision stickers

One-way vision folie is perfect toe te passen wanneer je het zicht wilt ontnemen van buiten naar binnen.Het enige wat men ziet is een prachtige visual. Van binnen naar buiten blijft de doorkijk gewoon intact. Ideaal dus om contact met buiten te houden.

High-tack stickers

De naam zegt het al. Stickers die plakken als een malle. Deze high-tak sticker is ideaal te gebruiken voor vloerstickers, keuringsstickers. Dit product zetten wij in als het niet meer los mag komen.

Bescherming

Om de uitstraling en levensduur te vergroten kunnen wij de folies voorzien van een laminaat. Dit beschermt de sticker tegen verkleuren en krassen. Tevens is de sticker goed schoon te houden.

Hechting en lijmlaag

Wij leveren onze sticker met verschillende lijmlagen. 90% van de sticker die wij leveren bevat een standaard lijmlaag. Maar wanneer je op een polyester soort gaat plakken, adviseren wij een high-tak lijm laag.

Formaten en afwerking

Wij printen de stickers op onze Latex HP335 machine tot een breedte van 150 cm. Dit doen wij met inkten die 70% watergedragen zijn. Lekker verantwoord ondernemen is dat. Daarnaast kunnen wij uw stickers ook netjes contoursnijden dankzij onze Summa’s snijplotters. In elk dankbare vorm.

Offerte aanvragen

Als full-service bedrijf verzorgen wij het ontwerp, produceren wij uw stickers én komen deze eventueel monteren. U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Hierin bespreken wij zaken als maatvoering, positie, vorm en materiaalkeuze.