Bevisible Reclame

Van raamdecoraties tot lichtreclames. Van gevelreclames tot autobeletteringen. Dit doen we vanuit Apeldoorn, onze vestigingsplaats.

Contact informatie

055 - 521 34 77

info@bevisible.nl

Wilmersdorf 6, 7327 AC ApeldoornOnze openingstijden:

Ma - vr: 08.00 - 17.30 uur
Zaterdag op afspraak
Zondag zijn wij gesloten

Volg ons
Image Alt

Vrachtwagen belettering

Uw vrachtwagen veranderen tot een rijdende visitekaart? Wij regelen dit graag en goed!

Trek de aandacht met uw vrachtwagen en trailer

Of het nou gaat om één bestelwagen of een compleet wagenpark, met de juiste autoreclame trek je de aandacht. Wij ontwerpen en produceren verrassende auto stickers, unieke autoreclames passend bij uw bedrijf. Tevens bestickeren vakkundig uw bestelauto’s. Van bedrijfslogo’s tot carwrappen, het volledig inpakken van uw bestelwagen in folie.

Waarom uw vrachtwagen beletteren?

Potentiële klanten krijgen op een ongedwongen manier de kans kennis met u te maken. En met zo’n rondrijdend ‘uithangbord’ blijf je contactmomenten houden met je doelgroep. Daarom is uw bestelwagen een perfect reclamemiddel. Bestelwagen belettering is een relatief goedkope en simpele manier van adverteren. En daardoor gaat het veel langer mee dan een ouderwetse advertentie. Zeker wanneer je kiest voor een full-color carwrap in eigen huisstijl. Gegarandeerd succes! Dit geldt ook voor een tijdelijke promotie-actie waarbij een mooie belettering echt het verschil kan maken.

Hoe kunnen wij u helpen?

Als full-service bedrijf hebben wij ervaring in ontwerpen, productie en montage van vrachtwagen reclame. Zo kunnen wij uw wensen en huisstijl doorvoeren op elk type auto. Bovendien is restyling van auto’s een mogelijkheid. Teksten en logo’s worden uitgesneden uit verschillende soorten en kleuren vinyl. Of worden op hoge resolutie full-color geprint. Zo krijgt iedere toepassing een eigen type folie met eigen specifieke eigenschappen.

Wij maken graag een vrijblijvend ontwerp voor u

Voor sommige mensen is het lastig inschatten hoe hun communicatie zal uitkomen op het voertuig. Daarom helpen wij u daarbij omdat wij altijd een ontwerp maken, geheel vrijblijvend overigens. Wij beschikken over een database met alle lijntekeningen van europese auto’s. Zo kunnen wij op schaal 1:30 nauwkeurig ontwerpen en geeft het de klant een goed beeld.