Bevisible Reclame

Van raamdecoraties tot lichtreclames. Van gevelreclames tot autobeletteringen. Dit doen we vanuit Apeldoorn, onze vestigingsplaats.

Contact informatie

055 - 521 34 77

info@bevisible.nl

Wilmersdorf 6, 7327 AC ApeldoornOnze openingstijden:

Ma - vr: 08.00 - 17.30 uur
Zaterdag op afspraak
Zondag zijn wij gesloten

Volg ons
Image Alt

Reclamezuilen

Reclamezuil nodig? Wij regelen dit graag en goed!

Reclamezuilen die staan als een huis!

Uit hoogwaardig aluminium of geschuurd RVS gemaakte reclamezuilen zijn de meest voorkomende reclamezuilen. Maar ook bijvoorbeeld glas, gebold of plat, met belettering achter het glas. Een reclamezuil kan rechthoekig zijn, schuin, of ovaal. Eigenlijk kan iedere vorm gemaakt worden. Een fondplaat naar wens uit acrylaat, of polycarbonaat. Of een aluminium voorplaat met uitgefreesde letters, waarachter dan lichtdoorlatend plexiglas wordt gelijmd. Of lichtdoorlatende letters die uitsteken uit de bak met reliëf! Verlichte reclamezuilen worden normaal gesproken met Tl‐armaturen uitgelicht. Ook kan er in de zijkant van de zuil een neonlijn worden gemonteerd als krachtige eye-catcher.

Wij verzorgen en begeleiden het hele traject van ontwerp tot montage en uitvoering door onze vakkundige designers en monteurs, of het nu een standaardontwerp betreft of iets geheel op maat gemaakt.

Diverse soorten en maten leverbaar

  • Zuilen onverlicht: Zuilen in een RAL-kleur met directe belettering. Aanlichting is gewoon mogelijk met indirecte verlichting, bijvoorbeeld met grondspots
  • Zuilen verlicht: Zuilen met translucent folie of met uw logo of tekst uitgevreesd en/of doorgestoken voorzien van energiezuinige LED-verlichting van binnenuit
  • Maatwerk: Standaardopties bestaan vaak niet voor niks maar Tinttotaal denkt graag out of the box en is uitermate creatief in het meedenken om voor u tot het beste resultaat te komen
  • Visual Magnetics: Nieuw bij reclamezuilen is de mogelijkheid die te beletteren met visual magnetics waardoor u makkelijk kunt wisselen van bedrukking.

Offerte aanvragen met ontwerp?

Als full-service bedrijf verzorgen wij het ontwerp, produceren wij uw reclamezuil én komen deze monteren. Daarnaast adviseren wij over kleur, lichtsterkte en vergunningaanvraag. U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Hierin bespreken wij zaken als maatvoering, verlicht / onverlicht, positie, vorm en materiaalkeuze.