Bestelbus belettering

Eén van de goedkopere manieren van reclame maken. Uw rijdend visitekaart op de weg!

Bekijk ons werk Offerte aanvragen

Kom professioneel voorrijden op je klus!

Of het nou gaat om één bestelbus of een compleet wagenpark, met de juiste autoreclame trek je de aandacht. Wij ontwerpen en produceren verrassende reclame belettering voor uw bestelbus. Unieke autoreclames passend bij uw bedrijf! Tevens bestickeren vakkundig uw bestelbus. Van bedrijfslogo’s tot carwrappen, het volledig inpakken van uw bestelwagen in folie.

Waarom je bestelbus beletteren?

Potentiële klanten krijgen op een ongedwongen manier de kans kennis met u te maken. En met zo’n rondrijdend ‘uithangbord’ blijf je contactmomenten houden met je doelgroep. Daarom is uw bestelbus een perfect reclamemiddel. Bestelbus belettering is een relatief goedkope en simpele manier van adverteren. En daardoor gaat het veel langer mee dan een ouderwetse advertentie. Zeker wanneer je kiest voor een full-color carwrap in eigen huisstijl. Gegarandeerd succes! Dit geldt ook voor een tijdelijke promotie-actie waarbij een mooie belettering echt het verschil kan maken.

Hoe werkt dit?

Als reclame bedrijf hebben wij ervaring in ontwerpen, productie en montage van autoreclame. Daardoor kunnen wij uw wensen en huisstijl doorvoeren op elk type auto. Bovendien is restyling van auto’s een mogelijkheid. Teksten en logo’s worden uitgesneden uit verschillende soorten stickers en kleurenvinyl. Of worden op hoge resolutie full-color geprint. Zo krijgt iedere toepassing een eigen type folie met eigen specifieke eigenschappen.

Vrijblijvend ontwerp op maat

Voor sommige mensen is het lastig inschatten hoe hun communicatie zal uitkomen op het voertuig. Daarom helpen wij u daarbij omdat wij altijd een ontwerp maken, geheel vrijblijvend overigens. Tevens beschikken wij over een database met alle lijntekeningen van europese auto’s. Zo kunnen wij op schaal 1:30 nauwkeurig ontwerpen en geeft het de klant een goed beeld