Presentatiewanden

De basis voor uw beursstand!

Bekijk ons werkOfferte aanvragen
Image link

Een beurswand is de basis van uw stand.

Een perfecte beursstand is goede (beurs)communicatie, maar het rendement is het enige wat telt. Welke instrumenten hebben het meeste effect en hoe geef je de stand van jouw klant echte stopping power? Dat begint met de basis van je stand: de Beurswand. Beurswanden geven de stand van jouw klant een professionele uitstraling in een handomdraai. Ze zijn eenvoudig in gebruik, voorzien van een scherpe prints en hebben een uitstekende kwaliteit. We bieden een uitgebreid assortiment van zes soorten Beurs- en presentatiewanden aan. Daarnaast kun je ook losse prints bestellen om te variëren in de boodschap.

Gebogen? Of toch een rechte wand?

Zowel de Gebogen als de Rechte pop-up zijn snel op te zetten door het harmonica systeem. Bovendien zijn deze wanden makkelijk te vervoeren in de bijgeleverde trolley tas. Beide zijn verkrijgbaar in twee formaten en zijn binnen 15 minuten op te zetten.

De Zipper wand

De Zipper wand is lichtgewicht, snel op te zetten heeft een afneembare textielhoes. Deze hoes gemaakt van stretchdoek is eenvoudig op te vouwen. De Zipper wand is makkelijk te vervoeren in de handige koffertas. Het kost slechts 10 minuten tijd om de wand op te zetten.

Re-board wand

Dit is een ultralichte presentatiewand van recyclebare kartonnen Re-board® sandwich-panelen die binnen enkele minuten staat. Deze wand is verkrijgbaar in twee formaten en wordt rechtop geplaatst met behulp van Re-board® voeten. Houd er rekening mee dat deze wand uit één stuk bestaat en het materiaal niet gevouwen kan worden.

Offerte aanvragen?

Als full-service reclamebedrijf leveren wij presentatiewanden én komen deze vakkundig presenteren tijdens de aflevering. U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.