Raamdecoratie

Met raamdecoratie valt uw bedrijf of winkel nog meer op.

Bekijk ons werk Offerte aanvragen
Image link

Geef uw ramen een identiteit!

We verzorgen uw raamdecoratie van a tot z. Dat betekent dat we in onze ontwerpstudio eerst het ontwerp maken. Daarna produceren we de raambelettering en tot slot brengen we de raambelettering op professionele wijze aan op uw ramen.

Privacyfolie

Soms is het handig om de ramen te blinderen. Het zou jammer zijn als u daardoor ook een hoop zonlicht mist. Daarom is er privacyfolie. Deze folie bedekt het raam zodat niemand naar binnen kan gluren. U heeft privacy en de ramen zijn op een nette manier afgewerkt met de folie.

Oneway vision folie is geperforeerd met talloze kleine perforaties. Aan de bedrukte kant valt niet op dat er kleine gaatjes in het folie zitten, waardoor uw boodschap duidelijk overkomt. Als u vanaf de achterkant door de folie kijkt ziet u haast niet dat er folie op de ruit is aangebracht.

Anti-graffity folie

Het verwijderen van graffiti van glas is een kostbare en tijdrovende klus. Dankzij anti-graffiti folie verwijdert u graffiti van uw ruiten in een fractie van die tijd. En ook de kosten vallen enorm mee. We brengen de folie aan op uw ruiten en vervolgens zijn uw ruiten beschermd tegen graffiti en krassen. Veel makkelijker en goedkoper kan haast niet.

Inbraak vertragende folie

De meeste inbrekers tikken een ruitje in. Als u anti-inbraak folie op de ramen heeft gaat ze dat niet meer lukken. Uw ramen worden zo sterk als veiligheidsglas. De anti-inbraak folie heeft als doel om glasbreuk te beperken. De folie bestaat uit meerdere lagen polyester en wordt aan het glas bevestigd met een stevige lijm. Door deze combinatie wordt het glas tijdens het breken bij elkaar gehouden. Door de anti-inbraak folie worden inbrekers vertraagd en zullen zij bovendien veel lawaai moeten maken.

Zon- en warmtewerende folies

Naast full color geprinte folies leveren wij ook een groot assortiment aan zon- en warmtewerende folies. Als dealer van Johnson Windows Films hebben wij voor elke situatie een passende folie. Tevens kunnen wij inbraakvertragende folies leveren zodat uw premie omlaag gebracht kan worden bij uw verzekeraar.

Daar gebruik te maken van deze folies kunt u bijvoorbeeld meer dan 60% van de warmte buiten houden tijdens een warme dag. En wat dacht u van de filtering van de schadelijke UV straling? En in de winter houdt u juist de warmte binnen in plaatst van verlies via de ramen.

Offerte aanvragen?

Als full-service bedrijf verzorgen wij het ontwerp, produceren wij uw raamdecoraties én komen deze vakkundig monteren. U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Hierin bespreken wij zaken als maatvoering, positie, vorm en materiaalkeuze.