Bevisible Reclame

Van raamdecoraties tot lichtreclames. Van gevelreclames tot autobeletteringen. Dit doen we vanuit Apeldoorn, onze vestigingsplaats.

Contact informatie

055 - 521 34 77

info@bevisible.nl

Wilmersdorf 6, 7327 AC ApeldoornOnze openingstijden:

Ma - vr: 08.00 - 17.30 uur
Zaterdag op afspraak
Zondag zijn wij gesloten

Volg ons
Image Alt

Akoetische panelen

Voor een gepersonaliseerd en functioneel interieur!

Akoestische panelen met eigen, unieke print

Met Akoestische panelen heb je nog meer mogelijkheden om de perfecte werkplek te realiseren. Goede akoestiek in kantoren en andere plekken waar veel geluid is, zorgt voor optimale productiviteit. Daarnaast is er meer motivatie en prestatie. Een koud interieur heeft een lange nagalm en wekt irritatie op. En vergeet de vermoeidheid niet bij de mensen die in zo’n ruimte werken en zich verstaanbaar moeten maken. Een aangename akoestische omgeving vermindert stress en dit komt de concentratie ten goede. De Akoestische panelen helpen hierbij en creëren een prettige (werk)omgeving. Met een stuk personalisatie op de print kun ook echt iets moois neerzetten.

Gemaakt van gerecyclede spijkerbroeken

Het Akoestische paneel is opgebouwd uit vier verschillende lagen. De toplaag heeft een scherpe print en speciale puntsverlijming, zodat de structuur open blijft voor geluidsabsorptie. Na een geluiddoorlatende tussenlaag, dat de middentonen dempt, komt het akoestische materiaal. Dit is voor 90% gemaakt van de katoenvezels van gerecyclede spijkerbroeken. De lange vezels van katoen zorgen ervoor dat geluidsgolven goed geabsorbeerd worden. Dit zorgt ervoor dat geluidsoverlast drastisch wordt gereduceerd en de nagalm verminderd. Het geheel wordt ook afgesloten met geluiddempende middentonen. De combinatie van de juiste materialen en opbouw van het paneel zorgen ervoor dat de α-waarde van 0,65 behaald wordt. Dat is beduidend meer dan bijvoorbeeld een Textielframe gevuld met akoestisch materiaal. In de grafiek hieronder vind je meer informatie.

Offerte aanvragen?

Als full-service bedrijf verzorgen wij het ontwerp, produceren wij uw akoestische panelen én komen deze vakkundig monteren. U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Hierin bespreken wij zaken als maatvoering, positie, vorm en materiaalkeuze.