Stijging energiekosten? WallTexPro®

Stijging energiekosten? WallTexPro®
Stijging energiekosten?

De kosten van gas en elektriciteit stijgen wereldwijd en naar verwachting blijven deze energiekosten de komende tijd stijgen. Met MultiTexPro® wandbekleding zorg je voor extra isolatie en daarmee voor een lagere energierekening.

MultiTexPro® isoleert en houdt warmte langer vast

MultiTexPro werkt isolerend. Dit betekent dat je minder hoeft bij te verwarmen. De dikte van het materiaal dekt namelijk de wanden af waardoor warme lucht langer in de ruimte blijft hangen en de koude lucht buiten blijft. Dit is gunstig voor de hoogte van je energierekening en ideaal voor de koude wintermaanden die voor de deur staan.

Geschikt voor vrijwel alle ondergronden.

Naast de isolerende werking werkt MultiTexPro® oneffenheden tot een paar millimeter in de muur weg. Het materiaal is geschikt voor vrijwel alle ondergronden. Wel is het aan te raden om eerst de ondergrond door ons te laten testen met een gratis sample voordat wij het definitief gaat plakken. Naast dat MultiTexPro® isolerend en egaliserend werkt, verbetert het ook de akoestiek in de ruimte. Hoe goed dempt het geluid met MultiTexPro? Dit hebben wij getest in de praktijk bij klanten met een akoestiek probleem en op zoek zijn naar een oplossing die goed past bij hun stijl en interieur. Bekijk het resultaat onderstaand.

Image link
De plus- en minpunten van WallTexPro®
Kamerhoge wandbekleding, tot 3 x 12 meter uit één stuk
Dankzij printtechniek op waterbasis is de print geurloos
Brandvertragend, dus geschikt voor openbare ruimtes
Dankzij grijze achterkant schijnt de ondergrond niet door
Vuil- en waterafstotend, dus makkelijk schoon te maken
Absorbeert licht, dus schittert niet bij lichtinval
Recyclebaar door 100% polyester en inkten op waterbasis
Opdelen is niet mogelijk, maximaal formaat is 3 x 12 meter
Related Posts