Plakletters of snijletters

In elke gewenst vorm, formaat en kleur!

Plakletters

In de volksmond ook wel snijletters of snijteksten. Wij leveren een groot assortiment folies voor diverse toepassingen. Van langdurig tot promotioneel folies. De plakletters snijden wij in elke gewenste vorm met onze Summa plotters. Tevens worden onze plakletters altijd voorzien van applicatiefolie zodat u één complete sticker ontvangt. U hoeft dus ook maar één sticker te plakken en niet alle letters of cijfers los één voor één.

U kunt plakletters of snijteksten toepassen in een beursstand, op reclameborden, op displays, op voertuigen, op gladde wanden en ramen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Image link
Wilt u weten hoe wij onze plakletters produceren?

Wij hebben een filmpje klaar staan waar u onze Summa snijplotter in actie ziet.

Wij werken al jaren met Avery kwaliteiten.

Avery 500 serie

Avery Dennison® 500 Economy serie snijfolie. Ideaal voor kortstondige toepassingen zoals promotie displays, standbouw, beurzen, etc. De matte folie heeft een semipermanente lijmlaag waardoor het ook weer makkelijk te verwijderen is.

Avery 777 serie

Avery Dennison® 777 Cast Film is voor een signmaker de meest geschikte snijfolie voor algemene binnen- en buitentoepassingen van hoogwaardige signage – inclusief applicaties over klinknagels en profielen en projecten waarbij een duurzaamheid van 8 jaar na applicatie is vereist.

Avery 900 serie

Avery Dennison® 900 Super Cast is een superieure folie voor vlakke en gebogen (3D) toepassingen die de hoogste duurzaamheid vereisen. Biedt een optimale vervormbaarheid (zonder insnijden) voor toepassingen op o.a. voertuigbelettering, car-wrapping, striping, bewegwijzering en duurzame point-of-sale doeleinden. Duurzaamheid 6 -12 jaar afhankelijk van kleur.

Meer weten over plakletters?

Neem vandaag nog contact met ons op. Wij helpen u graag!

Neem contact op

055 – 521 34 77

Van maandag t/m vrijdag van 08.00 – 17.30 uur.

Stuur ons een mail

info@bevisible.nl

Wij zullen binnen 4 uur contact met u opnemen. Telefonisch of per e-mail.

Kom langs in onze showroom

Laan van de Maagd 11 in Apeldoorn.

U bent van harte welkom. De koffie staat klaar!