Autoreclame, dat werkt!

Eén van de goedkopere manieren van reclame maken. Uw rijdend visitekaart op de weg!

Bekijk ons werk Offerte aanvragen

Autoreclame: uw rijdend visitekaartje!

Of het nou gaat om één auto of een compleet wagenpark, met de juiste auto belettering trek je de aandacht. En daarom ontwerpen en produceren verrassende auto stickers passend bij uw bedrijf. Tevens bestickeren vakkundig uw auto. Van bedrijfslogo’s tot carwrappen, het volledig inpakken van uw auto in folie.

Waarom autoreclame?

Mogelijke klanten krijgen de kans om kennis met u te maken op een ongedwongen manier. En met zo’n rondrijdend visitekaart blijf je contactmomenten houden met je doelgroep. Daarom is de auto een perfect reclamemiddel. Tevens is auto belettering relatief goedkoop en een simpele manier van adverteren. En daardoor gaat het veel langer mee dan een ouderwetse advertentie. Zeker wanneer je kiest voor een full-color carwrap in eigen huisstijl. Gegarandeerd succes! Dit geldt ook voor een tijdelijke promotie-actie waarbij een mooie autobelettering echt het verschil kan maken.

Hoe werkt dit?

Als reclame bedrijf hebben wij ervaring in ontwerpen, productie en montage van autoreclame. Daardoor kunnen wij uw wensen en huisstijl doorvoeren op elk type auto. Bovendien is restyling van auto’s een mogelijkheid. Teksten en logo’s worden uitgesneden uit verschillende soorten stickers en kleurenvinyl. Of worden op hoge resolutie full-color geprint. Zo krijgt iedere toepassing een eigen type folie met eigen specifieke eigenschappen.

Naast autoreclame kunt u ook bij ons terecht voor vrachtwagen belettering of het volledig wrappen van uw auto.

Vrijblijvend ontwerp op maat

Voor sommige mensen is het lastig inschatten hoe hun communicatie zal uitkomen op het voertuig. Daarom helpen wij u daarbij omdat wij altijd een ontwerp maken, geheel vrijblijvend overigens. Tevens beschikken wij over een database met alle lijntekeningen van europese auto’s. Zo kunnen wij op schaal 1:30 nauwkeurig ontwerpen en geeft het de klant een goed beeld