Very Peri: Pantone Color Of The Year 2022!

Very Peri: Pantone Color Of The Year 2022!

Maak kennis met PANTONE 17-3938 Very Peri: Pantone Color Of The Year 2022!

Het is weer die tijd van het jaar waarin je naar buiten kijkt en vooral grijs ziet. Bij ons is dat een heel ander verhaal, want de Pantone-kleur van het jaar 2022 is bekend! Bestel de verfrollers voor je (thuis)kantoor maar, want PANTONE 17-3938 Very Peri is de kleur van het jaar. Dat de afgelopen jaren nogal bewogen waren, is nogal een understatement. De Pantone kleur van het jaar Very Peri zou ons dan ook moeten helpen dit nieuwe landschap van mogelijkheden te omarmen en ons aan een nieuwe visie helpen terwijl we onze levens herschrijven. Gewichtige woorden, en het mag nog een onsje meer: “Terwijl we een wereld vol niet eerder geziene uitdagingen tegemoet gaan, brengt Very Peri een nieuw perspectief en een nieuwe visie voor de blauwe kleurfamilie, die alle kwaliteiten van blauw omvat. Tegelijkertijd laat PANTONE 17-3938 Very Peri met zijn violetrode ondertoon een sprankelende, vreugdevolle houding en dynamische aanwezigheid zien die moedige creativiteit en fantasierijke uitingen aanmoedigt”.

Tijdsgeest vangen met Pantone

Pantone zoekt in de kleur van het jaar altijd naar eigenschappen die de tijdsgeest het beste vangen. Volgens het kleurinstituut doet Very Peri dat door weer te geven wat er nu gebeurt in onze wereldwijde cultuur en uit te drukken waar mensen nu naar zoeken in kleur.

Toepassingen PANTONE 17-3938 Very Peri

Image link

PANTONE 17-3938 Very Peri is een veelzijdige kleur en leent zich voor verschillende toepassingen. Webdesign, interieurontwerp of je volgende logo? We zijn benieuwd naar wat jij met deze kleur maakt! Om je een eindje op weg te helpen, heeft Pantone al wat paletten voor je samengesteld.

Image link
Related Posts