Image link

Dutch Gymnastics | KNGU

Bij Dutch Gymnastics | KNGU op Papendal, waar ze recentelijk hun intrek hebben genomen, hebben wij een prachtige klus mogen verzorgen. Met het plaatsen van akoestische textielframes, het aanbrengen van wallvisuals en het monteren van freesteksten hebben we deze ruimtes omgetoverd tot inspirerende werkplekken.

Image link

Onze akoestische textielframes combineren esthetisch design met geluidsabsorberende eigenschappen, waardoor ze niet alleen bijdragen aan een aangename akoestiek, maar ook een visuele meerwaarde bieden aan uw interieur. Met een breed scala aan kleuren, afwerkingen en maten kunnen wij textielframes leveren die perfect passen bij uw stijl en ruimte.

Of het nu gaat om kantoorruimtes, vergaderzalen, restaurants of andere commerciële of residentiële omgevingen, onze akoestische textielframes bieden een effectieve en elegante oplossing voor het optimaliseren van de geluidskwaliteit in elke ruimte. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze akoestische textielframes en ontdek hoe wij uw ruimte kunnen transformeren met functionaliteit en finesse.

Meer informatie over textielframes
Image link

Wallvisuals geprint op Airtex staat bekend om zijn veelzijdigheid en duurzaamheid, waardoor het de perfecte keuze is voor het maken van indrukwekkende en naadloze wallvisuals. Of het nu gaat om gedurfde grafische ontwerpen, inspirerende afbeeldingen of op maat gemaakte muurdecoraties, Airtex biedt een verbluffende manier om uw ruimte te transformeren en een blijvende indruk achter te laten.

Met Airtex kunnen wij naadloze wallvisuals produceren die perfect opgaan in uw ruimte, of het nu gaat om kantoren, winkels, hotels of woningen. De mogelijkheden zijn eindeloos, van strakke en moderne ontwerpen tot levendige en kleurrijke kunstwerken.

Meer informatie over wallvisuals
Image link
Image link
Image link
Image link

Meer informatie over dit project?

Neem contact op met ons

055 – 521 3477

Maandag – Vrijdag: 08.00 – 17.30 uur.

Stuur ons een bericht

info@bevisible.nl

Wij zullen contact met u opnemen.

Koffie?

Laan van de Maagd 11

Bezoek meteen onze showroom.