85 excl. BTW

Roll-Up banner

RollUp

Een roll-up banner is de handigste oplossing voor een goede presentatie op een beurs of evenement. De rollup banners zijn draagbaar en daardoor ook geschikt voor uitingen zoals productlanceringen of acties en worden eenzijdig geprint op hoge kwaliteit Folex SI 465 Pop-Up Silverback PET 290µ Satin.

Plus- en minpunten

Snel opgezet
Zwarte cassette en paal
Groots opvallen
Brandvertragende print
Inclusief handige draagtas
Niet geschikt om buiten te gebruiken

Kies je formaat*

Kies je levertijd*

Heb je een ontwerp?*

Voeg je ontwerp toe*

Total:  85,00
- +

Beschrijving

De snelste manier om groot op te vallen is een roll-up banner bestellen. Of je nou op een beurs staat of een actie in je winkel wilt aanprijzen, een presentatie geeft of je entree iets meer wil aankleden: een roll-up banner ziet er heel snel strak uit. Het is enorm praktisch: een roll-up banner is een compleet systeem met een doek in een cassette. En als je bij ons een roll-up banner bestelt, krijg je er meteen een handige draagtas bij.

Aanleverspecifiaties

85 brede Roll-up cassette
Aan te leveren formaat 865 mm breed x 2.070 mm hoog. Wij snijden dit terug naar 845 mm breed x 2.050 mm hoog. Let op! De onderste 50 mm geen teksten plaatsen. Deze ruimte valt in de cassette.

100 brede Roll-up cassette
Aan te leveren formaat 1015 mm breed x 2.070 mm hoog. Wij snijden dit terug naar 995 mm breed x 2.050 mm hoog. Let op! De onderste 50 mm geen teksten plaatsen. Deze ruimte valt in de cassette.